2372041188 6944339745, 6945384664 Νεοχώρι, Χαλκιδικής
hero image
Facebook
 
 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Cosmoξυλ | Εμπόριο Ξυλείας & Καυσόξυλα Νεοχώρι Χαλκιδικής


Ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους θέρμανσης είναι το τζάκι και οι ξυλόσομπες. Το μυστικό όμως για να έχετε μια καλή φωτιά που θα προσφέρει άφθονη ζεστασιά στο χώρο σας είναι να προμηθευτείτε ξύλα κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος και με το σωστό ποσοστό υγρασίας.

Γι’ αυτό και η επιχείρησή μας “Cosmoξυλ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στο Νεοχώρι, φροντίζει ώστε όλα τα καυσόξυλα που σας προσφέρει να είναι πάντα στεγνά, ξηρά και κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος ώστε να αποτελούν ιδανική επιλογή για τζάκια, σόμπες και ξυλολέβητες.
 
 
 
 
ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

ελληνικά καυσόξυλα όπως δρυς, οξιας, πουρνάρι, γαύρο αλλά και καυσόξυλα καστανιάς, τα οποία στεγάζονται και στοιβάζονται στις εγκαταστάσεις μας προκειμένου να μη μαζεύουν υγρασία και να διανέμονται στους πελάτες μας το ταχύτερο δυνατό. Τα καυσόξυλα που θα παραλάβετε από εμάς είναι ελληνικά, εξαιρετικά αποδοτικά και τέλειας ποιότητας ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να σας τα παραδώσουμε άκομα.
 
 
     
   
     
  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΔΡΥΟΣ
Τα καυσόξυλα δρυός προέρχονται από τη γνωστή σε όλους μας βελανιδιά. Είναι από τα πιο περιζήτητα καυσόξυλα γιατί δημιουργούν ωραία φλόγα, έχουν μεγάλο βάρος, καίγονται με ήρεμη και μακριά φλόγα.
 
     
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
     
 
     
   
     
  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΟΞΙΑΣ
Τα καυσόξυλα της οξιάς ανάβουν πολύ εύκολα. Δίνουν δυνατή φλόγα που όμως δεν διαρκεί αρκετά για αυτό και αποτελούν ιδανική επιλογή για προσάναμμα και για να ξεκινήσετε τη φωτιά στο τζάκι σας.
 
     
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
     
 
     
   
     
  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙ
Τα καυσόξυλα από πουρνάρι ανήκουν στα σκληρά ξύλα και αποτελούν μια συμφέρουσα επιλογή για να ζεστάνετε οικονομικά τον χώρο σας. Χαρακτηριστικό γνώρισμά τους είναι η έντονη, διαρκής, σταθερή θερμοκρασία και η πλούσια θράκα.
 
     
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
     
 
     
   
     
  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΓΑΥΡΟΣ
Το καυσόξυλο γαύρος είναι ένα βαρύ και συμπαγές ξύλο που δίνει μεγάλη φλόγα με πολύ υψηλή θερμοκρασία, επίσης κάνει πλούσιο κάρβουνο. Στη καύση του μπορεί να συνδυαστεί με δρυ και οξιά ενώ ξεχωρίζει για τη μεγάλη θερμική του απόδοση.
 
     
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
     
 
     
   
     
  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ
Τα καυσόξυλα καστανιάς δίνουν γρήγορη φλόγα που όμως δεν κρατάει για πολύ. Προσφέρουν μια όμορφη ζεστασιά στον χώρο όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πρόκειται για ένα ξύλο που “σκάει” πετάγοντας μικρές σπίθες.
 
     
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
     
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ

Διαθέτοντας ένα στόλο από σύγχρονα φορτηγά με γερανούς, μπορούμε να αναλαμβάνουμε την άμεση μεταφορά των καυσόξυλων στον χώρο σας, με ασφάλεια και ταχύτητα. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Χαλκιδική.