2372041188 6944339745, 6945384664 Νεοχώρι, Χαλκιδικής
hero image
Facebook
 
 
 
ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΗ ΞΥΛΕΙΑ
Cosmoξυλ | Εμπόριο Ξυλείας & Καυσόξυλα Νεοχώρι Χαλκιδικής


Η αδιαβάθμητη (κορμοί) ξυλεία αφού επεξεργαστεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκευές όπως σκεπές, φράχτες, χαϊάτια, πασσάλους για φυτώρια, θερμοκήπια, περιφράξεις κ.λ.π. 

Η επιχείρησή μας “Cosmoξυλ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στο Νεοχώρι, εργαζόμενη σκληρά, μπορεί να σας προμηθεύσει άμεσα με την ιδανική αδιαβάθμητη ξυλεία, Α’ ποιότητας, για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Σε εμάς θα βρείτε αδιαβάθμητη ξυλεία δρυος, οξιάς, λεύκας και πεύκης, ενώ με τα ειδικά φορτηγά με γερανό που διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά της στο χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα και υπό όλες τις συνθήκες την ηπειρωτική αλλά και την νησιωτική Ελλάδα.
 
 
 
 
Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε άμεσα με την ξυλεία που επιθυμείτε, στις διαστάσεις της επιλογής σας αλλά και στην ποσότητα που χρειάζεστε. Η ξυλεία που σας προσφέρουμε προέρχεται αποκλειστικά από τα δάση της Μακεδονίας, ενώ μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άριστη ποιότητα καθώς και για την αξεπέραστη αντοχή της. 

Στόχος της επιχείρησής μας είναι να διασφαλίσουμε την άριστη εξυπηρέτηση σας, με το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, προσφέροντας σας την καλύτερη στρογγυλή ξυλεία σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Η ξυλεία μας αποστείλετε άμεσα στην Χαλκιδική και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
ΞΥΛΕΙΑ ΔΡΥΟΣ
 
 
ΞΥΛΕΙΑ ΟΞΙΑΣ
 
 
ΞΥΛΕΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ
 
 
ΞΥΛΕΙΑ ΛΕΥΚΗΣ
 
 
ΞΥΛΕΙΑ ΠΕΥΚΗΣ