2372041188 6944339745, 6945384664 Νεοχώρι, Χαλκιδικής
hero image
Facebook
 
 
 
Cosmoξυλ
Εμπόριο Ξυλείας & Καυσόξυλα Νεοχώρι Χαλκιδικής


Η επιχείρησή μας “Cosmoξυλ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στο Νεοχώρι, δραστηριοποιείται εδώ και τέσσερις γενιές με το εμπόριο ξυλείας, παρέχοντας την καλύτερη ποιότητα ξυλείας σε χονδρική αλλά και σε λιανική πώληση.

Με κόπο και μεράκι, καθημερινά συλλέγουμε την ξυλεία μας από τα Ελληνικά δάση και τα μεταφέρουμε με τα ιδιόκτητα γερανοφόρα φορτηγά μας σε πελάτες μας σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε πάντα επαρκή ποσότητα από καυσόξυλα και αδιαβάθμητη ξυλεία, κατά κύριο λόγο δρυός, οξιάς, καστανιάς, πουρνάρι, γαύρος, λεύκας και πεύκης.
 
 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τα καυσόξυλά μας, σας προσφέρουν υψηλή θερμική απόδοση κατά την καύση τους ενώ διατίθενται κομμένα για σόμπες και τζάκια ή και άκοπα.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας ώστε να σας εξυπηρετήσει και να σας προμηθεύσει με τα ιδανικότερα καυσόξυλα για το τζάκι, την σόμπα ή τον ξυλολέβητά σας, καθώς και την ιδανική στρογγυλή ξυλεία για τις κατασκευές σας.
 
Διαθέτοντας σύγχρονα φορτηγά με γερανό, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά της ξυλείας μας στο μέρος που θα μας υποδείξετε, εξυπηρετώντας άμεσα την ηπειρωτική αλλά και την νησιωτική Ελλάδα.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η άριστη και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η επαρκής κάλυψη των αναγκών τους.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Η ξυλεία μας αποστείλετε άμεσα στην Χαλκιδική και σε όλη την Ελλάδα.